BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK: 06 22 91 32 12
Outplacement
Heb je nog een arbeidsovereenkomst maar heeft je werkgever je aangeboden dat je je op hun kosten mag oriënteren op een andere baan? Kies dan een outplacementtraject dat is toegesneden op jouw specifieke situatie. JBW levert  loopbaanadvies op maat. De lengte van het outplacementtraject is per persoon verschillend. Voor de één volstaat een aantal intensieve trainingen binnen een kort tijdsbestek, de ander heeft behoefte aan een uitgebreider traject. JBW verzorgt ook al ruim 3 jaar outplacementtrajecten speciaal voor  hoger opgeleiden.
Intensieve Werk Begeleiding (IWB)
Wij bieden een volledig begeleidingstraject aan en hebben op grond van eigen ervaring de IWB methode ontwikkeld: Intensieve Werk Begeleiding. Dat betekent begeleiding die een stap verder gaat. Daarbij kijken we niet alleen naar de beperking, ofwel de directe aanleiding van je arbeidsongeschiktheid, maar vooral ook naar maatschappelijke factoren zoals familie, relaties, inkomen, woonsituatie, gezondheid en je sociale netwerk. Het kan zijn dat we daarvoor ook bij de mensen thuis komen.
De werkbegeleiding richt zich ook met name op een goede ondersteuning bij aanvang van de werkzaamheden, vaak het moeilijkst en daarom begeleiden wij de inspanningen op de werkvloer zo lang als nodig is. In enkele gevallen adviseren we ook de inzet van een job coach.
Psychische en/of psychiatrische beperkingen
We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met psychische en/of psychiatrische beperkingen. Nog steeds worden deze mensen achtervolgd met een soort taboe op arbeidskansen. Door gebrek aan kennis en informatie is er dan ook doorgaans weinig animo om deze mensen daadwerkelijk verder te helpen richting arbeidsperspectief. Wij streven ernaar dit taboe te doorbreken, door voorlichting te geven en de dialoog aan te gaan en zo de kansen voor deze mensen te verbeteren.