BEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK: 06 22 91 32 12

Jeroen Bosma Werkadvies is een arbeidskundig adviesbureau, gespecialiseerd in werk-en verzuimadvies, arbeidsongeschiktheid, re-integratie en coaching. Met ruim 30 jaar ervaring in het arbeidsveld en vooraanstaande klanten als Jansen & de Vries (Groenlo), ROZ (Hengelo), Twente Milieu, Stichting Leerplan Ontwikkeling Twente, Bureau Jeugdzorg Twente, Care Full (Zwolle, Bonfait (Denekamp), Urker Visserij, Sita Milieu techniek, Arbo Unie, Arbo Ned-UWV (Apeldoorn/Zwolle/Hengelo), ARGON bedrijfsartsen, ZGT (Hengelo/Almelo), en tal van gemeenten.

Elk arbeidskundig project vraagt om een eigen aanpak. Persoonlijke aandacht, resultaatgericht werken, slagvaardigheid en realistische (tijds)-doelen zijn daarbij de succesfactoren. Mensen in beweging krijgen en berokken houden, dat is de kracht van Jeroen Bosma Werkadvies!  Voor zowel re-integratie werk als voor arbeidsdeskundig onderzoek. Wij houden inmiddels kantoor in Marssteden 32 in Enschede, fraaie kantoorlocatie, direct gelegen aan de A-35.
jeroen-bosma-werkadvies-marssteden-32-locatie

bow_tr
Jeroen Bosma Werkadvies is gevestigd aan de Lintelerweg 5  in Hengelo (ingang gebouw Kovo installatie techniek) en kreeg in 2012 het keurmerk Blik Op Werk.